Mænd i sandaler & sprudlende dansemusik

DON GNU er tilbage i tyndslidte sokker og udtrådte sandaler! Oplev en helt særlig festivaludgave af den underholdende og populære forestilling om den moderne mand, når Mames Babegenush spiller live på scenen med DON GNU under CPH Stage 9.-10. juni

M.I.S. – NATTEN LANG tager pulsen på den moderne rådvilde mand – den voksne drengerøv med det store ego, opvokset med 70’ernes bløde værdier, blandt rollemodeller som Dirty Harry og Alfons Åbergs far. For hvordan har han det i virkeligheden, inde under de uldne sokker og de komfortable sandaler? ​

Den udenlandske avis The Herold gav fem stjerner til: ”..dette ovenud bindegale, men ganske skarpsindige og nuanceret stykke dans”, der er en hårdtslående cocktail af skæve stunts, rå fysik, jack-ass styrkeprøver og tå-krummende pinligheder. Her går tre mænd planken ud for at tage livtag med den indre svinehund, latino-loveren, tøffelhelten, svigermors drøm og alle de andre – i en stille kamp for mandens ret til at være sig selv.

En særlig festivalversion

For første gang nogensinde udfordres de tre helte nu af seks helt nye og måske endnu mere moderne mænd, i form af bandet Mames Babegenush, der spiller live under forestillingen på CPH Stage.

Mames Babegenush er øst, der møder nord. Her er stærke skandinaviske rødder sammenflettet med sprudlende dansemusik fra Østeuropa; fra stemningen af nordiske fyrretræer til farverige bryllupper i Rumænien, giver Mames Babegenushs musik en følelse af på én gang nordisk vintermelankoli og ekstatisk glæde. Gruppen har brugt mange år på at finpudse deres fortolkning af den traditionelle jødiske og østeuropæiske folkemusik, og de har altid insisteret på at give deres musik et personligt præg. Et præg, der nu får kant til stregen af de tre mænd i uldne sokker og komfortable sandaler – hele natten lang!

MAMES BABEGENUSH:
Klarinet: Emil Goldschmidt
Alt- og tenorsaxofon: Lukas Rande
Trompet og flygelhorn: Bo Rande
Akkordeon: Nicolai Kornerup
Kontrabas: Andreas Møllerhøj
Trommer og cymbalom: Morten Ærø

DON GNU: 

Performance & Koreografi: Petras Lisauskas, Jannik Elkær & Kristoffer L. A. Pedersen
Dramaturgi & Visuelle Medier: Christoffer Brekne
Musik: Alice Carreri & Rune Kaagaard ​
Lysdesign: Ville Aunola ​
Co-produceret af: Bora Bora – Dans og Visuelt Teater
Støttet af: Statens Kunstfond

Produceret af: DON GNU

Varighed: Ca. 1 time uden pause

https://youtube.com/watch?v=qQfNa9Psr_U%3Ffeature%3Doembed
Titel
M.I.S. – NATTEN LANG – CPH STAGE
Spilleperiode
09/06/22-10/06/22
Spilledage
Varighed
Aldersgrænse
Pris