Gæstespil af Teater Momentum. Med gæsteoptræden fra Trine Pallesen og Pelle Koppel.

Du kender den om havfruen. Den om tinsoldaten. Om Kejseren, Klaus’erne og alle de andre. Du kender dem til hudløshed, og du orker ikke mere. Men hvad med alle de eventyr H. C. Andersen aldrig fik skrevet? Hvad med alle de skæve skæbner, der rumsterede i fantasien, men aldrig blev til folkefortællinger?

I en en blanding af “choose-your-own-adventure” og direkte teaterdemokrati tager Alt. Andet. End. Andersen! dig på en dimensionsvandring i et multivers af alternative eventyr. Hver aften får det faste hold af skuespillere besøg af en gæstestjerne, som aldrig har set manuskriptet før – og hver gang stjernen står foran et valg, er det publikum, der afgør, hvordan historien udfolder sig.

I modsætning til de klassiske fortællinger, er der ingen, der kan forudse, hvor historien vil ende. Én ting er dog sikker: det her eventyr har du aldrig set før.

Medvirkende: Amanda Bøgestrøm Isaksen, Anders Cornelius Zoffmann, Ida Brinch og Malte Joe Frid-Nielsen, samt gæsteskuespillerne Trine Pallesen og Pelle Koppel
Tekst: Malte Joe Frid-Nielsen
Iscenesættelse: Jesper Dupont
Dramaturgi: Henrik Lübker
Scenografi: Nokolaj Heiselberg Trap
Lysdesign: Casper Lars Døi Andersen
Præsenteres i samarbejde med H.C. Andersen Festivals

Gæsteskuespillere:

Den 7. september: Pelle Koppel
Den 8. september: Trine Pallesen
OBS. Efter forestillingen d. 7. sept. inviteres årskortholdere med billet til forestillingen til en aftertalk med Pelle Koppel.
https://youtube.com/watch?v=Zmi2ZK55PAA%3Ffeature%3Doembed
Titel
ALT. ANDET. END. ANDERSEN
Spilleperiode
07/09/22-08/09/22
Spilledage
Varighed
1 time u. pause
Aldersgrænse
13 år
Pris
40 - 160 kr.