I BLANK BESTEMMER PUBLIKUM STORE DELE AF HANDLINGEN, OG EN TILFÆLDIG PUBLIKUMMER ENDER MED AT SPILLE HOVEDROLLEN

Nassim Soleimanpour fortsætter hvor han slap med succesforestillingen Rød Kanin, Hvid Kanin, men udfordrer samtidig også sig selv, og udforsker nye veje. Hvor han i Kanin-fortællingen tog udgangspunkt i sit eget liv, tager han denne gang udgangspunkt i en tilfældig publikummers liv og skaber ud fra dette – i et unikt og veltilrettelagt samarbejde med skuespilleren og det fremmødte publikum – en tankevækkende fælles fortælling.

Omdrejningspunktet er et manuskript fyldt med “blanke spots” (manglende ord), der undervejs udfyldes af publikum i samarbejde med den “intetanende” skuespiller. 

Handlingen opstår simpelthen lige for øjnene af os – gennem os – og hverken skuespiller eller publikum ved på forhånd, hvordan det vil udvikle sig – og hvor det vil ende …

Var du bjergtaget af Rød Kanin, Hvid Kanin er BLANK det naturlige, næste skridt.

 

Denne gang med Anette Støvelbæk på scenen, kendt fra en række danske film og serier og aktuel med som Fru Frigh i Badehotellet.

OBS! Da der er tale om et arrangement udover det planlagte program, skal årskortbilletter ekstraordinært bestilles på billet@teater.dk.

Titel
BLANK
Spilleperiode
28/06/18-28/06/18
Spilledage
Varighed
1 time
Aldersgrænse
Pris