Kom med til de tre finalereadings i DRAMATISK DIGI 2021 – vores store digitale manuskriptkonkurrence for digidramatikere.

Oplev oplæsninger af manuskripterne til tre forskellige nye teaterforestillinger – alle læst op af professionelle skuespillere. Vi udlodder 100.000 kr. til vindermanuskriptet. Som publikum er du med til at bestemme, hvem der vinder og til at uddele publikumsprisen på 15.000 kr.

Teater V vil i 2021 opsætte vindermanuskriptet fuldt færdigproduceret – online!

Mød os online, giv din stemme tilkende, og vær med til at præge udviklingen af dansk digitalt teater!

De tre readings foregår online den 11. april fra kl. 12-18.30. Se programmet her.

Præsentation af de tre manuskripter:

Reading 1: ASKEPOT I DET 21. ÅRHUNDREDE af Aleksa Okanovic

Vi følger vi ægteparret SEBASTIAN og SARA igennem 7 sessioner, hos deres terapeut. Hele forløbet strækker sig over en periode på cirka 10 år, og i en del af sceancerne er deres fælles datter LIV også med. Med store tidsspring og vigtige nedslag kommer vi helt tæt på parrets ømmeste punkter. Fortællingen skal ses som en rekonstruktion af et familie-terapiforløb, i det 21. århundrede.

Reading 2: MAKING A MONSTER af Marie Louise Cornelius

Vi inviteres indenfor hos en ung fyr, Johan, som får besøg af en pige. Lige om lidt. Han er ved at gøre sig klar. Klar til hun ankommer. Klar til at drugge hende og voldtage hende for åben skærm. Det er i hvert fald planen, som først virkede lige til at gå til. Men virkeligheden har det med at fucke med vores planer. Historien er inspireret af virkelige hændelser, hvilket kun gør den endnu mere skræmmende.

Reading 3: A:MAZE af Torben Guldberg

A:Maze er titlen på det første online-talkshow som har kunnet måle sig med giganterne fra flow-TV og deres YouTube-udgaver. Dette nye underholdningskoncept har taget verden med storm, ikke mindst på grund af aftenens vært PUK VERGISTO, som også denne gang vil guide os gennem en labyrintisk underholdningscocktail af uforudsigelighed. Ugens gæster er ELISA, en dansk kvinde midt i 50´erne, hendes sponsorbarn ME, og den udstationerede fredsbevarende soldat, JAN.

 

Titel
DRAMATISK DIGI 2021 – ONLINE
Spilleperiode
11/04/21-11/04/21
Spilledage
Varighed
Aldersgrænse
Pris