DYRENE I HAKKEBAKKESKOVEN i Tivoli

Oplev en forestilling, der samler generationer. DYRENE I HAKKEBAKKESKOVEN er medrivende familieteater baseret på Thorbjørn Egners klassiske historie og de kendte og elskede sange. Fra 5 – 100 år!

KØB BILLETTER HER

Hakkebakkeskoven er fuld af forskellige dyr. Klatremusen, der elsker musik; Harepus, der bager kager; Den rare Bamsefar; og den lille Skovmus, der bare gerne vil have, at alle er gode venner. Dyrene lever i fordragelighed under skovens love. Men noget truer freden. Mikkel Ræv elsker at spise sine naboer og kun ved at holde sammen – forskelle til trods – kan skovens øvrige dyr klare skærene.

Dyrene i Hakkebakkeskoven handler om nogle af livets største temaer: Om at holde sammen, passe på hinanden – og se styrken i vores forskelligheder. Men selvom temaerne er store, er Pelle Koppels opsætning legende let, humoristisk og fuld af små musikalske mesterværker.

”Det har været et bevidst valg at tage udgangspunkt i tegningerne fra bogen, samt at dyrke en til tider nærmest stilistisk spillestil. Ved samtidig, at lade karaktererne optræde med (dyre)masker på, har det været håbet at kunne vække Thorbjørn Egners streg og karakterer scenisk til live i en grad, jeg ikke tidligere har set det gjort…”, fortæller instruktør Pelle Koppel.

Dyrene i Hakkebakkeskoven præsenteres i samarbejde med Tivoli.

Anbefales fra 5 år. Ungdomsbilletter fra 80 kr.
Forestillingen varer ca. 2 timer inkl. pause

Manuskript: Thorbjørn Egner
Medvirkende: Alexander Krumhausen, Sune Kofoed, Asbjørn Agger, Christian Bergman, Margit Watt-Boolsen, Linda Elvia og Rune Antonio Bro
Musik og sange: Christian Hartmann og Thorbjørn Egner
Oversættelse: 
Halfdan Rasmussen
Instruktion og bearbejdelse: 
Pelle Koppel

KØB BILLETTER HER

Titel
DYRENE I HAKKEBAKKESKOVEN i Tivoli
Spilleperiode
23. - 30. marts 2024
Spilledage
Alle dage undtagen mandag
Varighed
2 timer inkl. pause
Aldersgrænse
fra 5 år
Pris