Reumert-nomineret gæstespil af Randers Teater. En forestilling om forførelse, krig, venskab – og det ultimative forræderi. 

2. verdenskrig buldrer derudad. Hitler har besat store dele af Europa og sender nu millioner af soldater østpå for at kæmpe mod russerne. I en blanding af eventyrtrang, idealisme og rastløshed melder de to danske barndomsvenner Karl og Mikkel sig frivilligt under tyskernes faner og drager østpå til det, de tror, vil være en kortvarig udflugt fuld af storslåede sejre og opmærksomhed fra unge damer, der ikke kan stå for en flot uniform.

Men eventyret bliver til et mareridt. Krigens virkelighed og den russiske vinter rammer dem som en tordenhammer, og inden længe befinder de sig i en ekstrem og nådesløs overlevelseskamp, der sætter deres venskab på en altafgørende prøve med fatale konsekvenser for dem begge.

FORRÆDER er en forestilling om forførelse, krig, venskab – og det ultimative forræderi.

Dramatiker Andreas Dawe var nomineret til Årets Reumert 2021 for forestillingen.

Undervisningsmateriale (fra 12 år):
Se undervisningsmateriale der sætter forestillingen i en nutidig kontekst HER. Materialet handler om 2. Verdenskrig og om skabelsen af en teaterforestilling baseret på virkelige hændelser.

Medvirkende: Matias Hedegård Andersen, Erik Viinberg, Caspar Juel Berg
Dramatiker: Andreas Dawe
Instruktør: Kurt Bremerstent
Scenograf: Claus Helbo
Lysdesigner: Kjems Lys
Komponist: Claus Carlsen
Producent: Randers Teater

Varighed: 65 min

https://youtube.com/watch?v=SSOQG6aNpWc%3Ffeature%3Doembed
Titel
FORRÆDER – CPH STAGE
Spilleperiode
10/06/22-11/06/22
Spilledage
Varighed
Aldersgrænse
Pris