HISTORIEN OM MIG

SKOVTERAPEUTISK KLIMASATIRE 

Kollision mellem det gode og det grønne liv med Andrea Øst Birkkjær og Trine Pallesen.

MIT HAPPY PLACE

I et rum af pilatesbolde, fuglekvidder og panfløjter har Andrea søgt tilflugt. Det er hendes happy place. Skov og idyl, korn der blafrer og en himmel så skarp som en Windows-95 baggrund skaber ro i Andrea. Her ånder hun ud langt fra hverdage fyldt med over-svømmelser og præstationspres. Alt skal bare være dejligt, verden er alligevel ved at gå under.

Men Andreas bror er urolig ved situationen. Han beder derfor skuespilleren og klima-aktivisten Trine Pallesen om at kontakte Andrea, før hun komposterer sig selv i wellness. Så en dag hvor Andrea sidder i sin transportable, infrarøde sauna og mediterer, banker det på døren.

NOGET MÅ DØ

HISTORIEN OM MIG lægger to kvinder og verdenssamfundet på den psykologiske briks. For hvad er det inde i os, som kolliderer mellem det gode liv og et grønnere liv? Som art har vi reguleret vores adfærd, men vores forbrug er stort set gået fri. Noget i os må dø. Men hvem er fremtidens menneske, og kan vi samarbejde på tværs af egne komfortbehov? Oplev to af landets mest markante skuespillere i en dybderensende satire, der mixer klimaskam og skovterapi med Freud og neuroaffektiv udviklingspsykologi

Medvirkende: Andrea Øst Birkkjær , Trine Pallesen
Instruktør: Niels Erling
Scenograf: Mikkel Rostrup
Lysdesigner: Henrik Sloth
Lyddesigner: Anton Bast
Dramatiker og forfatter: Vivian Nielsen
Producent: Teatret Svalegangen
Co-producent: PowerAct

Titel
HISTORIEN OM MIG
Spilleperiode
03/05/23-14/05/23
Spilledage
Ons. - søn.
Varighed
80 min. u. pause
Aldersgrænse
16 år
Pris
40 - 175 kr.