En musikalsk anekdote fra slut 1950erne med tidens velklingende hits og publikums yndlingssange.

HIT’S MED SAKSEN er en hyggelig og sjov lille musikalsk forestilling, hvor vi følger to kvinder, der mødes i Frisørsalon Liberty. De fortæller historier og anekdoter fra deres liv og synger sange som er specielt udvalgt af vores tidligere publikummer.

Vi synger hits som: “Man binder os på mund og hånd”, “Personality”, “Her i vores hus er glæde”, “Så længe jeg lever” – og mange flere …

HITS MED SAKSEN henvender sig til alle som elsker sang og musik – og egner sig specielt godt til opførelser på plejehjem og lignende institutioner.

Konceptet er skabt på opfordring af publikum og i forlængelse af de sidste års succes med vores tre tidligere forestillinger: JULEN HAR BAGT – Traditioner og fællessang i køkkenet, NÅR ALT GÅR I NILFISK og KYS OG VINYL Da Beatles kom til byen, som vi skabte ud fra ønsket om at bringe teateroplevelser ud til alle, som ikke længere selv har mulighed for at opsøge teatrets magiske rum.

Medvirkende: Signe Vaupel, Stine Prætorius & Fredrik Mellqvist

Instruktion: Pelle Koppel

Varighed: Ca. 45 minutter (uden pause)

Forestilling til plejehjem, teaterforeninger eller klubber

HITS MED SAKSEN henvender sig til alle som elsker sang og musik – og egner sig specielt godt til opførelser på plejehjem og lignende institutioner.

Forestillingen er en del af Teater V’s “serie” af i alt fire musikalske forestillinger, som alle er skabt ud fra ønsket om at bringe teateroplevelser ud til alle, som ikke længere selv har mulighed for at opsøge teatrets magiske rum.

Læs mere om konceptet, der er inspireret af det amerikanske Music & Memory-koncept, og yderligere inspireret af dokumentaren “Alive Inside”, som beskriver, hvad musik gør ved demente og alzheimer-patienter.

Medvirkende: Signe Vaupel, Stine Prætorius og Fredrik Mellqvist
Instruktion: Pelle Koppel
Koreograf: Pernille Garde

Varighed: Ca. 45 minutter

Pris

13.000 kr. + moms / 6.500 kr. + moms

HITS MED SAKSEN er godkendt til Statens refusionsordning for teater.
Det betyder, at staten kan refundere 50% af udgiften på de 13.000 kr. + moms, pr. forestilling.

Dermed bliver Kommunens, eller institutionens, samlede udgift for en forestilling, 6.500 kr. + moms, pr. gang. (Inkl. op til 100 publikummer.).

Vil du vide mere?

Kontakt Povl Gad på povl@teater-v.dk for at få mere information og køb af forestillingen.

 

Titel
HITS MED SAKSEN – CPH STAGE
Spilleperiode
04/06/22-11/06/22
Spilledage
Varighed
Aldersgrænse
Pris