OBS, SPILLES PÅ ENGELSK

En rammende, rå og livsbekræftende forestilling om kræft. 

Monologen HVORFOR MIG? handler om, hvordan det er at blive ramt af kræft. Om alt det man går igennem, skal forholde sig til og deale med. Om operation, uvished, kemoterapi, håb, drømme og meget, meget mere.

Kræft rammer rigtig mange. Kræften ramte også skuespiller Christina Selden – og ændrede hendes liv. Forestillingen HVORFOR MIG? er baseret på Christinas egne oplevelser med sygdommen og skabt af den prisvindende dramatiker og instruktør Kamilla Wargo Brekling.

På scenen står Christina Selden alene. I et hav af scener der sætter spot på alle stadierne af sygdomsforløbet.

HVORFOR MIG? er en hård og alligevel opløftende og underholdende monolog fyldt med overraskende scener, følelser, fakta og oplæg til debat. Med forestillingen sætter vi ord på det usigelige – og åbner en bred vifte af problematikker, oplevelser og erfaringer, der er forbundet med at få og have kræft – En diagnose hver tredje dansker rammes af i løbet af livet og som ca. 15.000 af os dør af om året. Sygdommen er den mest hyppige dødsårsag i Danmark. Den er blevet en del af vores liv – så vi kan ligeså godt tale om den. Vi skal tale om den og forholde os til den.

—————–

Why Me? is a monologue about cancer. The play is based on performing actress Christina Seldens own medical history and her personal experiences making the play extremely authentic and intense. Written and Directed by Kamilla Wargo Brekling, the text takes us through all the tough parts of being a cancer patient.The fears, the pains the loneliness. At the same time Christina brings hope and even joy out of her story. Why Me? is designed to be playable at any venue before any size of audience.

Varighed: 65 min. u. pause

Medvirkende: Christina Selden
Instruktør og dramatiker: Kamilla Wargo Brekling

OBS: Forestillingen foregår på engelsk / the show is in English!

20% af billetindtægterne fra HVORFOR MIG? går til Kræftens Bekæmpelse så længe forestillingen spiller. 

På Lyserød Lørdag, d. 9 okt. 2021 gik hele billetindtægten til Støt Brysterne.

Titel
WHY ME? (HVORFOR MIG?) – CPH STAGE
Spilleperiode
08/06/22-10/06/22
Spilledage
Varighed
Aldersgrænse
Pris