En psykologisk krimi om bearbejdningen af tab.

Vi mennesker har brug for at tro på, at der er en mening med alt! Når det onde kommer snigende og angriber os, overraskes vi. Vi vakler – og for at komme op at stå igen, forsøger vi at finde mening i det onde.

I ”Madeleine og Drømmene” møder du et forældrepar, der har mistet deres datter og forsøger at finde en mening med mørket, der pludselig omklamrer deres liv, deres tanker, deres drømme. En fortælling om deres tab. Et forældrepars desperation for at finde datteren og længslen efter det der var. Men samtidig også en fortælling om behovet for orden og mening med livet versus troen på kaos. Troen på at der ikke altid findes en forklaring.

Forestillingen er inspireret af Madeleine McCann sagen, dog tilført masser af fiktion og sort magi og som derved har skabt et grumt eventyr om en pige, der inderligt ønsker at blive fundet. Forældre der søger mening gennem orden og kaos, samt temaet skyld og skam.

Forestillingen er abrupt som tanker, der afløser hinanden i fuld galop, men sætter et helhedsindtryk i én, ligesom en drøm man vågner fra og stemningen bliver siddende i brystet hele dagen.

Psykologisk krimi, græsk tragedie, Quentin Tarantinos måde at fortælle historier på, grumme eventyr og HP Lovecraft blandet sammen i én stor fortælling af den prisbelønnede dramatiker Jokum Rohde – det er hvad vi kan love jer i forestillingen ”Madeleine og drømmene”.

 

Medvirkende: Malte Frid-Nielsen, Morten Kjær, Kristine Nørgaard, Amanda Bøgestrøm Isaksen

Instruktør: Emil Aleksander Rostrup

Scenograf: Ditte Tygesen

Lyddesign og komponist: Ingvild Skandsen

Lysdesign: Jim Falk

Manuskript: Jokum Rohde

Producent: Kolding Egnsteater

https://youtube.com/watch?v=x3p5duj_wlY%3Ffeature%3Doembed
Titel
MADELEINE & DRØMMENE
Spilleperiode
11/11/20-11/11/20
Spilledage
Varighed
Aldersgrænse
Pris