MISANTROPIA

En moderne komedie om kunst og kærlighed

Gæstespil af Teatret Slotsgården

Det er med stor stolthed og sommerfugle i maven at vi (IGEN!) præsenterer Teatret Slotsgårdens sommerbrag af en forestilling MISANTROPIA – en gendigtning af Molières udødelige komedie Misantropen fra 1666, der spidder tidsånden og stiller de gode spørgsmål om kærlighed, etik og moral.

I vores gendigtning genopstår Molières karakterer Alceste og Celimène som André og Celeste. Deres kærlighedsforhold er fuld af fascination og friktion. André stræber efter dybde og oprigtighed i en tiltagende falsk verden og Celeste er ung, privilegeret og har en idé, der skal sætte gang i hendes karriere. Celeste brillerer kompetent i det sociale spil, mens André kritisk ser til fra siden og forsøger at få hende til at skære ind til benet og vælge deres kærlighed over omverdenens accept. André er old school romantisk og Celeste er en søgende sjæl, der ikke vil sætte sin kærlighed i bås – så der er ikke noget at sige til at det slår gnister imellem dem!

Teatret Slotsgården er kendt for sine moderne fortolkninger af klassikere, der taler ligeså meget til hjerte og mave som til hjernen. Glæd dig til at opleve, hvordan Teatret Slotsgården tager fandenivoldsk livtag med en af teaterhistoriens allerstørste mesterværker.

MISANTROPIA spiller på Ude V – På torvet foran Teater V

MEDVIRKENDE Jacob Moth-Poulsen, Anders Manley, Mathilde Lundberg, Emilie Rasmussen, Emil Hyldeborg og Simone Harvald

INSTRUKTION Johan Sarauw & Martin Nyborg

BILLEDKUNSTNER Jonathan Hedegaard

FORFATTERE Johan Sarauw og Jo Hedegaard

FOTO Karoline Lieberkind


REGNVEJRSPOLITIK

Bemærk at det desværre ikke er tilladt at sidde med paraplyer opslået under forestillingen, og vi opfordrer derfor til, at du i stedet for medbringer en regnjakke i tilfælde af regnvejr.

Trods regn i løbet af spilledagen aflyses der som udgangspunkt aldrig på forhånd. Ved vedvarende regn i løbet af forestillingen sættes forestillingen på pause. Regner det stadig efter 30 minutter, aflyses forestillingen og billetter byttes til en anden spilledag. Er mere end halvdelen af forestillingen gennemspillet inden afbrydelse, refunderes billetten ikke, man er dog velkommen til at modtage en billet til en anden spilledag. Er mindre end halvdelen af forestillingen gennemspillet, er det muligt at få sin billet refunderet.

Regner det ved forestillingens start, ventes der maksimalt 30 minutter. Regner det stadig efter 30 minutter, aflyses forestillingen. 

Vi håber på vejrgudernes opbakning!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

APPETIZE

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fyens Stiftstidende

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Morten Hede

⭐️⭐️⭐️⭐️

Jyllands-Posten

Titel
MISANTROPIA
Spilleperiode
17/08/23-09/09/23
Spilledage
TORS. - LØR.
Varighed
CA. 100 MIN.
Aldersgrænse
Pris
95 - 165KR.
SPILLER PÅ TORVET FORAN TEATER V