En følelsesladet historie om en søn og hans far. Lige fra begyndelsen står det klart, at der er noget, der ulmer under overfladen. Det hele bliver sat på spidsen, og forholdet mellem de to mænd kommer under pres, da sønnens kæreste dukker op. Hun får skubbet til det i forvejen skrøbelige forhold og åbner derved op for årtiers undertrykte følelser og minder.

MOD TIL AT DRÆBE er en dramatisk historie baseret på den svenske succesforfatter og dramatiker Lars Noréns forestilling fra 1978. Selvom det er 41 år siden, at han skrev stykket, er der stadigvæk masser af kød på historien, der centrerer sig omkring nogle af de kræfter, vi alle sammen kæmper med for at blive hele og selvstændige individer.

En markant faktor i forestillingen er sproget, der i Teatret Møllens udgave er ændret til, at faren og sønnen – spillet af Ole Sørensen og Thomas Jacob C. Rønne – taler både rigsdansk og sønderjysk. De får følgeskab på scenen af færøske Durita Dahl Andreassen, og sammen leverer de en nærværende forestilling, der pendulerer mellem ømhed og afsky.

Medvirkende: Ole Sørensen, Thomas Jacob Clausen Rønne, Durita Dahl Andreassen
Instruktør: Rasmus Ask
Lysdesigner: Stine Fumz
Lyddesigner: Johannes Smed
Dramatiker, forfatter: Lars Norén
Producent: Teatret Møllen

https://youtube.com/watch?v=QtvWisX6fR8%3Ffeature%3Doembed
Titel
Mod til at dræbe
Spilleperiode
14/03/20-15/03/20
Spilledage
Varighed
1 time og 20 min. uden pause
Aldersgrænse
Pris