Tag til Valby og se præsentationsforestillingen for de 8 afgangselever på Skuespilleruddannelsen ved Aarhus Teater 2016. En unik chance for at opleve fremtidens stjerner før alle andre!

NERVEPIRRENDE – NERVELATTER – NERVEBANE

præsentationsforestilling for Skuespiluddannelsen ved Den Danske Scenekunstskole Aarhus

 “Vi lærer at børste tænder, at vaske os, vi bliver vaccineret og kontrolleret for farlige sygdomme, men der er ingen, der lærer os at leve i fred med vores nerver”

På scenen i LEV I FRED MED DERES NERVER er otte ”nervelidelser” samlet – en nervesamling af skæve og lettere forstyrrede og urolige lidelser: ”Den særligt sensitive”, ”Mytomanen”, ”Den histrioniske” (en person som lever i sine følelser og altid vil have sig selv i centrum), ”Hypokonderen”, “Sadisten”,  ”Tvangsneurotikeren”, ”Fatalisten” (én som tror på, at alt er bestemt af skæbnen) og ”Overspejleren (Papegøjen)” (en som kopierer andres adfærd). De otte nervelidelser forsøger at finde noget at være fælles om. Dette viser sig dog at blive en grotesk kamp, men også lettere komisk, når disse meget forskellige lidelser, skal forsøge at løse noget som helst i fællesskab. For måske vil de aldrig finde fred i hinandens selskab. Måske er det slet ikke meningen? Måske er det nok bare at finde en måde at samle nervelidelserne på og finde deres helt egen begyndende ro i en ny nerveforbindelse.

I skal da bare tage jer sammen!
LEV I FRED MED DERES NERVER tager et abstrakt, satirisk greb på vores forventninger til os selv i dag. Vi skal præstere, vi skal vise overskud, vi skal være i balance med os selv. Have ro på og have styr på nerverne. Men ofte er der noget der forstyrrer – en nerve som sitrer – en nerve som sætter sig på tværs. Et modstridende indre følelsesliv, som trækker os i flere retninger og som aldrig falder til ro. En indre kamp som nok aldrig vil finde fred, så længe vi lever.

Debut som dramatiker
LEV I FRED MED DERES NERVER skrevet af forfatter Christina Wendelboe.
Det er et satirisk og komisk ’lærestykke’ om det narcissistiske menneskes sjælelige og sociale forkvaklethed i dets naive og romantiske tro på, at det er sat på jorden for at leve lykkeligt i fred med sig selv.

Medvirkende: Mikkel Becker Hilgart, Marie Kristine Marschner, Mohamed Ali osman, Fanny Louise Bernth, Mathias Sprogøe Fletting, Mathias Flint, Sara Hjort Ditlevsen, Anna Nøhr Tolstrup

Dramatiker Christina Wendelboe / Instruktør Kamilla Bach Mortensen / Scenograf Edward Lloyd Pierce / Pressefoto Rumle Skafte

Herlig nerveleg ✳✳✳✳✳✳

Kirsten Dahl

Læs anmeldelse

Store skuespilpræstationer ✳✳✳✳✳✳

Morten Hede

Læs anmeldelse

"velspillet og morsom forestilling" ✳✳✳✳

Bjarke Eijgendaal

Læs anmeldelse
https://youtube.com/watch?v=8wYdt_cHPeY%3Ffeature%3Doembed
Titel
LEV I FRED MED DERES NERVER
Spilleperiode
04/12/15-12/12/15
Spilledage
Varighed
75 min. uden pause
Aldersgrænse
Pris