BORGMESTERDEBAT OM UNGE OG TALENTUDVIKLING

VIL DU VÆRE MED TIL AT FORME KØBENHAVN SOM KULTURHOVEDSTAD FOR BØRN OG UNGE?

Så kom og vær med, når vi på Teater V inviterer til debat med to borgmestre om, hvordan Københavns Kommune, og vi som lokale kulturinstitutioner, sammen kan løfte publikums- og talentudviklingen, når det gælder næste generation. 

Debatten finder sted mandag d. 27. november kl. 16-17. 
Tilmeld dig HER

Vi har inviteret de to borgmestre; Kultur- og Fritidsborgmester Mia Nyegaard og Børne- og Ungdomsborgmester Jakob Næsager til åben dialog om, hvordan deres vision om at gøre København til børnekulturhovedstad kan gøres til virkelighed. 
Hvordan kan forvaltningen, skolerne og de lokale kulturinstitutioner sammen udvikle en ny generation af teatergængere og teaterprofessionelle? Kan Teater V’s (og andre kulturinstitutioners) tiltag og samarbejder med skoler og gymnasier gøres mere robuste i et samarbejde med kommunen også?

Dette og meget andet kommer vi til at debattere, og du er mere end velkommen til at komme og give dit besyv med – alle ideer, input og spørgsmål er velkomne!

Du kan læse mere om debatten HER.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

(BEMÆRK: Begrænset antal pladser. Fordeles efter først til mølle)

TILMELD DIG HER

Vi har fået ny hjemmeside!

november 23, 2022
Vi har fået en helt ny hjemmeside, for at gøre billetkøb og oplevelsen af vores forestillinger og andre aktiviteter lettere for publikum! Vi håber, at…

Kom til Science and Cocktails

november 23, 2022
Kom til Science and Cocktails i forbindelse med familieforestillingen DATA DATA – computerens historie.Efter forestillingerne d. 24. nov. kl. 20 og d. 26. nov. kl.…