FIND VEJ OG ADGANG

TOG OG BUS

Teater V ligger lige ved siden af Valby Station, som man kan komme til med både S- og IC-tog. Det tager ca. 8 min. at gå fra stationen til teatret.

Vi anbefaler, at du bruger Rejseplanen.dk, når du skal planlægge turen med offentlige transportmidler.

GRATIS PARKERING I SPINDERIETS P-KÆLDER

Der er mulighed for at parkere i Spinderiets P-kælder, hvor der er fri parkering i 2 timer. 
Når du kører ind til parkering, skal du blot parkere din bil uden at foretage dig yderligere. Din parkering starter nemlig automatisk fra det tidspunkt vores kameraer registrerer din nummerplade. 

Hvis du har været i Spinderiet i mindre end de to timers gratis parkering, så kan du frit forlade P-kælderen uden at gøre mere. Efter du har betalt, har du 15 minutter til at køre ud af P-kælderen. 

Hvis du har parkeret i Spinderiet i mere end to timer, kan du betale på to forskellige måder. Du kan enten betale med kreditkort eller kontanter i en af Spinderiets P-automater, eller du kan benytte app’en EasyPark. Med EasyPark fratrækkes de første to timer automatisk, og parkeringen afsluttes også automatisk, når du forlader området. Områdekoden er 4520.

Portene til parkering er åbent i tidsrummet: 
Mandag – lørdag: 7.30 – 24.00
Søndag: 8.30 – 24.00

Parkeringstakster pr. påbegyndt time

De første to timer er gratis

  1. time koster 15 kr.
  2. time koster 25 kr.
  3. time og timer herefter koster 35 kr. pr. time

Hvis du intet foretager dig, vil der blive sendt en opkrævning til køretøjets registrerede ejer.

PARKERING PÅ P-PLADSERNE FORAN TEATRET

Parkering foran teatret på p-pladserne Ved ovnhallen er almindelig parkeringszone og koster 11 kr./time. 
Områdekoden er 3000

INFO TIL KØRESTOLSBRUGERE

Det er nemt at komme i Teater V med kørestol. Du kan køre direkte ind i salen. Vi har plads til 2 kørestole forrest i salen. Derudover kan man rykke over på en almindelig stol, hvis det ønskes.

PARKERING
Der er to parkeringsbåse til Handicapparkering bag Prøvehallen, hvor der er mulighed for at køre direkte ind i salen og/eller i vores billetbar.


GRATIS LEDSAGER

Teater V tilbyder én gratis billet til ledsageren af kørestolsbrugeren. Ønsker I at bestille billetter til kørestol, kontakt da venligst vores billetkontor via mail på billet@teater-v.dk, eller ring til os tirsdag og torsdag 14 til 17. på 20 18 80 81