“Barsk, galgenhumoristisk og meget seværdigt” Børsen

“Mesterligt gennemspillet af de tre skuespillere” Jyllandsposten

“Stykket rører fordi det er så hudløst tæt på det virkelige liv” Frederiksborg Amtsavis

“Skuespillerne gør det kvalmende fantastisk” Kulturkongen

Disse ord fik forestillingen bl.a. med på vejen, da den sidste sæson gæstespillede på Teater Grob. I mennesket findes uforklarlige drifter og instinkter, der kan være gruopvækkende og uforståelige. Med udgangspunkt i begreber som overgreb, voldtægt, fangenskab og undertrykkelse viser skuespillerne klip, fra omverdens barske realiteter i håb om at komme tættere på en forståelse. En anmelderrost drama-dokumentarisk debatskabende teaterforestilling fra det virkelige liv. Med en seng som det eneste vidne gennemleves og udspilles sider af den menneskelige natur som vi har svært ved at acceptere, og med vores fantastiske evne til at fortrænge voldsomme hændelser, står ofrene tilbage med sandheden og den uundgåelige smerte.

De medvirkende har selv skabt historien om manden der sørger over sin datters forsvinden. 13 år efter den formodede bortførelse står pigeværelset stadig urørt og tankerne om hvad et svin kunne have gjort ved pigen er altoverskyggende i faderens liv. Først den dag han møder brunetten åbnes døren til en anden virkelighed…

Forestillingen forsøger at nærme sig svar på, hvilke kræfter, der er på spil, når et overgreb af værste skuffe finder sted – med inspiration fra den grusomme virkelighed.

Det er muligt alle dage at møde skuespillerne til en snak efter forestillingen!
Medvirkende: Solvej K. Christiansen, Kathrine Høj Andersen og Victor Marcussen
Scenografisk konsulent:
Ken Denning 

Produceret af JYDSK TURNÉ TEATER

Titel
BLONDINEN, BRUNETTEN, SVINET OG SENGEN
Spilleperiode
16/11/11-27/11/11
Spilledage
Varighed
Aldersgrænse
Pris