TEATER V præsenterer ”Diva Min”, ny dansk dramatik af den Reumertvindende dramatiker Jakob Weis.

Pelle Koppel instruerer forestillingen, og skuespillerne på scenen er Karen-Lise Mynster og Jens-Frederik Sætter Lassen.

Diva Min” spiller på TEATER V fra den 28. okt. – 11. nov. og igen fra 28. nov. – 9. dec.

Om forestillingen:

Det er nat i en hotelsuite i en europæisk storby. Det kunne være Paris, Madrid, eller måske dem begge? I hvert fald en metropol med en mytisk og altopslugende medfortælling. Et sted hvor mennesker lever deres største fortællinger ud, og hvor de går til grunde.

En kvinde træder ind. En diva med det meste af et levet liv hvilende bag masken. Langt borte aner vi applaus. Vi forstår, at aftenens præstation har været skelsættende. Hun er afkræftet. En arie cirkler i hendes hoved. Vil ikke slippe hende. Gi`r hende kvalme.

Pludselig står en ung mand i rummet. Han kunne være roomservice – alt andet ville være ubehageligt; men roomservice plejer at banke på…

Der er noget ubestemmeligt ved den unge mand. Noget infantilt påtrængende, flegmatisk iagttagende og uden for etikette. Måske er det ildevarslende, måske er det uskyldsrent, – men han ved mere om hende, end hun befinder sig godt ved, og, i hvert fald, meget mere end man kan forvente af room-service.

”Diva min” er en intim og sansemættet dramatisk fortælling, der både tillader øjeblikke af stor patos og mentalt konfronterende scenarier. Tragedien vil med et nervepirrende narrativt fremskred, endevende et menneskes ubevidste og katastrofale koalitionskurs.

Diva Min” er en fortælling om det vanvid der fødes af selvfornægtelse længsel og selvfornægtelse.

Forestillingen spiller på TEATER V den fra 28. okt. – 11. nov. og igen fra 28. nov. – 9. dec.

Forestillingen er støttet af Toyota Fonden, Danmarks Jubilæumsfond af 1968, Bikuben Fonden, Frederiksberg Fonden og Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorck’s Fond

 

Titel
diva min
Spilleperiode
28/10/12-09/12/12
Spilledage
Varighed
Aldersgrænse
Pris