DØDSDANSEN

Gæstespil af Holstebro Dansekompagni En gribende rejse med “Dødsdansen”, en moderne danseforestilling baseret på August Strindbergs ikoniske mesterværk. Lidenskab, konflikter og kærlighed udfolder sig smukt og dramatisk gennem dansen.

Efter 25 års ægteskab står Alice og Edgar over for skæbnesvangre beslutninger, der udfordrer deres liv og deres ægteskab. Ind i deres isolerede verden træder en ung slægtning ved navn Kurt. Farlige følelser antændes og en lidenskabelig trekantshistorie udspiller sig gennem interne magtspil.

Med et internationalt ensemble på scenen, herunder de anerkendte dansere Marie Brolin-Tani (SE/DK), Melody Putu (ZA) og Lionel Ah Sou (FR), bliver “Dødsdansen” en kulturel og følelsesmæssig smeltedigel, der appellerer til alle sanser.

Dans og fysisk teater skildrer karakterernes indre kampe og relationer på en tidløs og dybt bevægende måde. Musikken vækker følelserne til live og fordyber oplevelsen.

Holstebro Dansekompagnis version af ”Dødsdansen” trækker dig ind i en intenst intim verden af passion, konflikt og sensualitet.

Det er første gang, skuespillet ”Dødsdansen” opføres som danseforestilling i Danmark. Værket fra år 1900 bringes til live på ny i en enestående, poetisk og humoristisk forestilling, der vil røre dit sind og hjerte.

KONCEPT OG IDE: Marie Brolin-Tani og Melody Putu

KOREOGRAFI OG ISCENESÆTTELSE: Thomas Bentin
MEDVIRKENDE OG MEDSKABENDE DANSERE: Marie Brolin-Tani, Melody Putu og Lionel Ah-Sou
MUSIK OG LYDDESIGN: Christian Tronhjem
KOSTUMEDESIGN: Åsa Gjerstad
LYSDESIGN OG SCENOGRAFI: Hans-Olof Tani
KOREOGRAFISK KONSULENT OG PRODUCENT: David Cornelius Price
PRODUCENT: Holstebro Dansekompagni

Titel
DØDSDANSEN
Spilleperiode
31/10/24-03/11/24
Spilledage
torsdag - søndag
Varighed
70 min.
Aldersgrænse
Fra 15 år
Pris
50 - 205kr.
31/10/24 - 20:00
Store V
Køb billet
01/11/24 - 20:00
Store V
Køb billet
02/11/24 - 17:00
Store V
Køb billet
03/11/24 - 16:00
Store V
Køb billet