Hvordan overlever man 15 dage på en øde ø i Grønland? Det menneskelige teater præsenterer Findes Der Gribbe I Grønlanden forestilling af Nils P. Munk og Peter Kunz.

Historien er en eksistentiel og klassisk beretning om en mand, som tager ud, bliver væk, bliver fundet igen og vender hjem, som en helt anden. Det er et spørgsmål om liv og død. Om isolation og overlevelse. Baseret på en autentisk historie.

”Findes Der Gribbe I Grønland” er grænsebrydende teater, hvor skellet mellem scene og sal ophæves totalt. Siddepladserne er væk, publikum er medskabende, medspillende og deltager aktivt på scenen. Det kan være at agere en rolle, stå for lyd & lys, spille et musikinstrument eller noget helt fjerde… En teaterleg.

Skuespiller Nils P. Munk er historiefortælleren, som bringer fortællingen til live og styrer slagets gang. For hvad sker der, når den 4. væg slet ikke er en mulighed – når du som publikum selv er med til at skabe historien?

Læs mere om tilblivelsen, forhistorien og følg med i Nils P. Munk og hans arbejde med publikum på www.detmenneskeligeteater.dk

Primo januar 2013 bliver der udgivet et spil til iPhone og iPad, som bringer dig ud på øen. Du har 15 dage til at spille spillet – hverken mere eller mindre – når du først går i gang!

 

Forestillingen har premiere på TEATER V den 20. januar og spiller til den 10. februar

i Prøvehallen, Porcelænstorvet 4, 2500 Valby

Onsdag til fredag kl. 20

Lørdag kl. 17

Søndag kl. 15

Der spilles pt. tre formiddagsforestillinger for skoler og gymnasier:

Fredag den 25. januar kl. 11.30, fredag den 1. februar kl. 11.30 & fredag den 8. februar kl. 11.30

Forestillingen henvender sig også til unge i folkeskolens afgangsklasser samt alle ungdomsuddannelser. I den forbindelse er der udarbejdet et undervisningsmateriale, som kan bruges fra 7. klasse til 3. g. Efterfølgende tager forestilling på turné rundt omkring i hele landet.

 

Titel
findes der gribbe i grønland?
Spilleperiode
20/01/13-10/02/13
Spilledage
Varighed
1 time
Aldersgrænse
Pris