”Rå muskelstyrke, happening med humor, drengerøvs performance med dybde og skøn skabsdans”. Så flotte ord fik danseforestillingen – Kvinde kend dit skab, efter deres premiere i oktober 2012.

Nu byder Teater V velkommen til Don Gnu og deres ekspressive og fysiske danseforestilling. 18. september og 19. september gæstevisitter holdet bag flere anmelderroste forestillinger Teater V.

Kvinde kend dit skab handler om mandens rolle i forhold til kvinden. Og skabet. En fysisk fortælling om mandsmod, sårbarhed og mangel på samme.

Med skabet i bagagen har de skabt rammer, og de er sprunget ud af dem. De har sågar skabt plads til en kvinde i deres nye forestilling ”Kvinde kend dit skab”. Således står de to mænd nu klar til at fortælle kvinden, hvor skabet skal stå!

Fra Don*Gnus produktionsblog lyder det: ”...det er utvivlsomt rå muskelstyrke der bliver arbejdet med når de to drenge går i krig med at skabe deres underfundige univers, men ikke på bekostning af det følsomme. Som prøverne skrider frem titter de poetiske og følsomme øjeblikke oftere og oftere frem. Ikke som en modvægt til det rå og hårde, men nærmere som momentvise glimt ind til den skrøbelige del af karaktererne. Og den del af deres forhold til hinanden, hvor følsomheden og overgivelsen bor.” (læs mere her: http://bora-bora.dk/category/produktionsblog/)

Don*Gnu er et kunstnerisk samarbejde mellem de to koreografer og dansere, Jannik Elkær Nielsen og Kristoffer Louis Andrup Pedersen. På scenen kendt som Don og Gnu. I “Kvinde kend dit skab” lægger de arm med deres egen usikkerhed og forsøger at finde svar på de spørgsmål manden står med i dag. Universet er elektronisk knitrende og pulserende – og for første gang bliver en kvinde budt indenfor på scenen…

Medvirkende: Ide og instruktion: Don Gnu – Don – Jannik Elkær Nielsen. Gnu – Kristoffer Louis Andrup Pedersen Musik og Performance: Rune Kaagaard og Alice Carreri * Video og digitale medier: Christoffer Brekne * Scenografi: Siggi Palmason

 

 

 

Titel
kvinde kend dit skab
Spilleperiode
18/09/13-19/09/13
Spilledage
Varighed
Aldersgrænse
Pris