M.I.S. – NATTEN LANG er en slapstick danseforestilling, der sparker nosserne i flyvehøjde og knalder hovederne sammen i jagten på den forbandede selvforståelse.

DON GNU er tilbage i tyndslidte sokker og udtrådte sandaler i jagten på den moderne mands identitet. En forestilling fyldt med skæve stunts, pinligheder og humoristiske øjeblikke, der bringer det almindelige liv i hverdagsperspektiv.

I sidste del af trilogien om MÆND I SANDALER graver DON GNU dybt ned i det underbevidste og udforsker mandens uventede veje – i en forestilling, der starter der, hvor filmen slutter og den ensomme mand rejser ud i natten. For hvad sker der, når mørket falder på og rulleteksterne for længst har efterladt en tom sort skærm?

Tre vidt forskellige dansende mænd strækker sig til bristepunktet og kaster sig mod deres selvoppustede murværker, imens de langsomt og usikkert bevæger sig længere og længere ud af planken. Men i forsøget på at puste sig selv op, blive større og stærkere – for til sidst at have den største borg at hoppe i, er manden i sandaler så selv blevet den bold, han kaster med?

 

Trailer – for forestillingen

Trailer for forestillingen nr. 2

 

Koncept
Don Gnu Physical Theatre

Performer / koreografi / instruktion
Don (Jannik Elkær)

Performer / koreografi / instruktion
Gnu (Kristoffer Louis Andrup Pedersen)

Performer / koreografi
Petras Lisauskas

Dramaturg / film & medie
Christoffer Brekne

Producent
Sigrid Aakvik

Musik
Alice Carreri

Musik
Rune Kaagaard

Lysdesign
Ville Aunola

Co-producent
Bora Bora

 

https://youtube.com/watch?v=qQfNa9Psr_U%3Ffeature%3Doembed
Titel
m.i.s. Natten Lang
Spilleperiode
04/05/17-06/05/17
Spilledage
Varighed
1 time
Aldersgrænse
Pris