FORESTILLINGEN D. 6. JUNI ER UDSOLGT, men den vender tilbage igen til efteråret. Køb billetter her.

Ove er 59 år gammel, han kører Saab, han stoler ikke på internettet, som han staver med stort I og udtaler med tryk på NET, han har udnævnt sig selv til sit kvarters opsynsmand, og så synes han ærlig talt at mænd ”Efterhånden ikke er andet end uduelige bleskiftere og barnevognsskubbere, der hverken kan ordne radiatorer eller bakke med trailere!”

Når vi møder Ove har han ikke kun mistet sin hustru, men også sit arbejde, og han føler ikke længere han har nogen funktion i denne verden. Derfor beslutter Ove sig for at bore en krog op i loftet, men da bakker en Toyota ind i hans postkasse. Det er de nye naboer Parvaneh og Patrick, og her begynder en ny rejse for Ove, der pludselig får meget svært ved at finde fred.

”En mand der hedder Ove” er en humørperle med stort hjerte, en forestilling der både kan vække latter og trække tårer, og nok er Ove lidt af en ener, men hans fortælling appellerer til mange mennesker. Den formår at sætte skarpt fokus på vores samfund, og samtidig at portrættere en mand der på trods af sit særegne og ofte frustrerende væsen er vældig genkendelig og i sidste ende elskelig. For når man først kommer ind bag Oves hårde sort/hvid facade, så gemmer der sig en farverig og rørende fortælling om en mand der kæmper med en stor sorg og ensomhed. Sandheden er nok, at der findes en Ove i hver en by, og i virkeligheden findes der nok lidt Ove inde i os alle.

Medvirkende: Ole Sørensen, Klaus Andersen, Connie Tronbjerg og Gry Guldager.

Musiker: Lars Rødbroe. Forfatter Fredrik Backman. Dramatiker: Brian W. Hansen. Instruktør: Rasmus Ask. Teaterforlag: Nordiska ApS

Titel
En mand der hedder Ove – spiller under CPH Stage 2016
Spilleperiode
06/06/16-06/06/16
Spilledage
Varighed
75 min.
Aldersgrænse
Pris