Efter et sandt triumftog, med nu mere end 300 udsolgte forestillinger over hele landet, er den musikalske duo Hansen & Marcussen nu endelig tilbage i hovedstaden på Teater V.

PIANISTEN & BUMSEN er en unik mulighed for at opleve, eller genopleve, dette sublime makkerpar og deres musikalske fortolkninger af den legendariske værtshuspoet og sangskriver John Mogensens sange.

Hansen & Marcussen havde premiere med Pianisten & Bumsen i 2002 på Café Hack på Århus Teater, hvor de jævnligt spillede i to år. Siden har de spillet for udsolgte huse på bl.a. Ålborg Teater, Odense teater, Horsens Ny Teater, Krudttønden, og Randers Egnsteater, samt store og små flækker i det ganske danske land.

Med “Pianisten & Bumsen” opleves en slagkraftig forestilling med alle de kendte sange fremført i John Mogensens ånd, så tekst og musik står lyslevende.

Det er snart 30 år siden Danmark mistede en af sine helt store sangskrivere John Mogensen. Mange af hans sange er evergreens i hans egne indspilninger. Med ganske få undtagelser har ingen før optrådt med nye versioner af de udødelige sange, som netop Hansen og Marcussen her gør. De har sat fokus på sangenes fremragende og livsnære tekster, som afspejler Mogensens evne til at skildre livets mange facetter.

Marcussen er teksterne og Hansen sætter en fed streg under John Mogensens geniale sange. De bliver fremført med en diktion, timing, glæde og smerte, så vi forstår, hvorfor John Mogensen stadig lever – og lever stærkt.

Medvirkende
Victor Marcussen
Niels Søren Hansen

★★★★★

Århus Stiftstidende

★★★★★

Byenkalder.dk

“Det kom fuldstændig bag på mig at der var en mand, som var næsten kongenial (åndsbeslægtet) med det, min far kunne. Det er jo noget helt unik dette her !”

Titel
Pianisten og bumsen 2009
Spilleperiode
06/09/09-20/09/09
Spilledage
Varighed
85 min. uden pause
Aldersgrænse
Pris