Oplev Jonatan Spang fortolke Nassim Soleimanpour dramatiske tekst til Rød Kanin Hvid Kanin.

Forestil dig at være 29 år gammel uden mulighed for at forlade dit hjemland. Det er tankevækkende. Iranske Nassim Soleimanpour fortolker en hel generations frustrationer i en vild, intens og yderst original teaterleg. Bundet af sit rejseforbud vender han isolationen til sin egen fordel. Han sender sit manuskript ud i verden, hvor det modtages med åbne arme på alverdens scener! Nassim kræver, at det fremføres af en ny skuespiller hver gang det opføres. Og lige som publikum, er skuespilleren fuldstændig uforberedt på manuskriptets indhold. Skuespilleren modtager først på scenen en konvolut med manuskriptet, som han herefter læser op af.

Det er en del af magien: Skuespilleren oplever handlingen samtidig med publikum!
Handlingen er både skør, komisk, dramatisk, blodig og eftertænksom. Publikum involveres, tvinges til at tage stilling – og det er en på alle måder spændende, meget anderledes og udfordrende oplevelse.

Siden premieren i New York 2011, er forestillingen oversat til 15 sprog. Den er spillet af kendte stjerner som Stephen Rea, Sinead Cusack, Guy Masterson og ikke mindst filmmageren Ken Loach.
I Danmark indtil videre, af blandt andre, af: Jens, Jacob Tychsen, Lars Mikkelsen, Jens Jørn Spottag, Pilou Asbæk, Carsten Bjørnlund, Mikael Bertelsen, Martin Krasnik og Ellen Hillingsø.

Titel
Rød Kanin Hvid Kanin m/Jonatan Spang – spiller under CPH Stage 2016
Spilleperiode
02/06/16-02/06/16
Spilledage
Varighed
1 time
Aldersgrænse
Pris