De fænomenale klovnestjerner fra OKIDOK er endelig tilbage i Danmark. De har tidligere gæstet landet med deres Ny Cirkus-hit ”Ha Ha Ha!!!” – en forestilling, der har vundet dem hæder og anerkendelse langt ud over Europas grænser. De kommer nu på besøg med deres nyeste forestilling ”Slips Inside”, der i 2009 vandt juryens pris på Milano Clown Festival. I en minimalistisk form, der kombinerer tidligere tiders music-hall med poetisk galskab, præsenteres de to klovne. Klodsede, uheldige og med en god portion storhedsvanvid.

Albert og Baudouin har lånt deres bedstefædres underbukser. Iført intet andet kaster de sig ud i en ivrig fremvisning af deres mange utrolige talenter. En heftig konkurrence på akrobatik, mime, magi, dans og så de mere mystiske talenter, de må ty til for at overgå hinanden. Og så er der jo kroppen. Muskuløs, elegant og bestemt værd at vise frem – synes de selv. I en atmosfære af kaos og manipulation spænder de ben for hinanden med opfindsomme tricks og overraskende fiduser.

Det er sublimt morsomt og samtidig udført af to virtuose performere, som med en solid gadeteatererfaring i ryggen har en uforlignelig evne til at nedlægge publikum i alle aldre.

Af og med: Xavier Bouvier & Benoît Devos

Anbefales for alle børn og barnlige sjæle

”Klovnestrip i mesterklasse…” – Pol ♥♥♥♥♥

NYCIRKUS ”Den belgiske klovneduo Okidok byder på kropsækvilibristisk klovnekunst af tårnhøj kaliber i »Slips Inside«, der er for hele familien…” – Berl.T ★★★★★★

”Det er klovnecirkus kogt ind til det væsentlige: Den slags, der får os til at grine, blive rørt, gispe og se vores egne dumheder i nærbillede. I al hygsomhed.” – EB

”Jeg har ikke grinet så meget og så godt over så sublim klovnekunst i mange, mange år” – JP ★★★★★★

Titel
SLIPS INSIDE
Spilleperiode
03/11/11-05/11/11
Spilledage
Varighed
Aldersgrænse
Pris