SORT SOL FLADT LAND

Et musikalsk portræt af Sønderjylland

Gæstespil af Teatret Møllen

Teatret Møllens’ SORT SOL – FLADT LAND er et gribende portræt af Sønderjylland og Slesvig. Teaterkoncerten, der markerer Teatret Møllens 50-års jubilæum, tegner et billede af det, der er særligt og unikt for egnen og kommer samtidig omkring det, der forener os på tværs af kommunegrænser, regioner og landsdele. Det er en fascinerende blanding af teater, musik og historiefortælling, der fanger essensen af regionen og de mennesker, der kalder den hjem.

Ligesom naturfænomen af samme navn – stærenes fascinerende samlinger, der formørker himlen over marsklandet – udfolder stykket sig som et kalejdoskop af følelser og fortællinger. Forestillingen fletter personlige historier, folklore og historiske begivenheder sammen for at skabe en multidimensionel udforskning af livet i dette hjørne af Danmark.

SORT SOL – FLADT LAND bliver iscenesat af et stort ensemble, som kan rumme landsdelens diversitet og mangfoldighed. Rasmus Ask instruerer forestillingen med stemningsfulde billeder og sange, der hiver publikum med til grænselandet. Musikken leveres af kapelmester og lyddesigner Johannes Smed, der, sammen med den aarhusianske strygekvartet Who Killed Bambi, skaber et lydlandskab, der giver genklang på både det personlige og universelle plan.

DRAMATIKERE: Brian W. Hansen, Amalie Munkgaard Olesen, Henriette Katrine Lund, Thomas C. Rønne
INSTRUKTØR: Rasmus Ask
MEDVIRKENDE: Nana Schwarzlose, Pete Livingstone, Connie Tronbjerg, Ole Sørensen, Marluze Da Cruz Von H. R., Laura Wildt og Tue Skovdahl Lunding
MUSIKERE: Mette Dahl Kristensen, Silke Ekmann og Benedikte Borum
SCENOGRAF: Andrea Lindeneg
KOMPONISK OG LYDDESIGNER: Johannes Smed
LYSDESIGNER: Søren Lydersen

FOTO: Diana Brüsch

PRODUCERET AF: Teatret Møllen

Titel
SORT SOL FLADT LAND
Spilleperiode
13/11/24-17/11/24
Spilledage
onsdag - søndag
Varighed
90 min.
Aldersgrænse
Fra 15 år
Pris
50 - 205kr.
13/11/24 - 20:00
Store V
Køb billet
14/11/24 - 20:00
Store V
Køb billet
15/11/24 - 20:00
Store V
Køb billet
17/11/24 - 16:00
Store V
Køb billet