Comedy forestilling Speedmouse produceret af den berømte australske duo Umbilical Brothers som sidste år turnerede i Danmark med deres anden forestillling DON’T EXPLAIN. Nu kommer de igen til Teater V i Valby den 3. – 5. oktober.

Medvirkende: David Collins & Shane Dundas

Ved hjælp af de seneste fremskridt indenfor performaceteknologien, har Shane og Dave digitaliseret deres skuespilteknik. På den måde er de blevet i stand til straks at springe frem til et hvilketsomhelst nummer eller hurtigt at spole forbi de kedelige sekvenser. Uheldigvis er forestillingens fjernbetjening blevet væk. Spændingerne stiger da Umbilical Brothers’ en af tekniker(roadie) har et sammenstød med David, som gør opmærksom på, at der ikke er behov for en mere tekniker, da der hverken er rekvisitter eller kulisser, der skal flyttes. Situationen spidser yderligere til da den anden tekniker Tina begynder at køre psykisk terror på Shane. Nåh ja, undervejs lykkes det faktisk at underholde publikum. Efter at have oplevet hvad Speedmouse-teknologi kan udrette, vil du aldrig gå ind at se en analog komedie igen.

 

“Hvis du troede at Lee Evans var det ultimative indenfor fysisk humor, så hæver Collins og Dundas barren hundrede gange.” THE TIMES

“De behersker latterlig opførsel af allerhøjeste kaliber” NEW YORK TIMES

“Marcel Marceau på et godt trip” SYDNEY MORNING HERALD

“En dygtig kontrolleret strøm af vanvittig bevidsthed” THE INDEPENDENT

For yderliger info se:

www.umbilicalbrothers.com

https://youtube.com/watch?v=5Iumbh4o3bU%3Flist%3DPLTbjd8s3eeLXNO-XIJXzNwJmc4gHY_mOc
Titel
speedmouse
Spilleperiode
03/10/13-05/10/13
Spilledage
Varighed
Aldersgrænse
Pris