14 unge mennesker gik i januar sammen om at stifte et kunstnerisk kollektiv, der med fuld dedikation skulle skabe 3 forestillinger på blot 2 måneder. De er alle kreative sjæle, der har ét fælles udgangspunkt: forestillingerne skal være helt deres egne. På baggrund af 3 ugers intensiv vejledning af flere etablerede og udøvende kunstnere affødtes det selvstændige arbejde med de 3 forestillinger: ”SNOOZE?”, ”Uncanny” & ”En hyldest til”. Inspirationen til scenerne er mangfoldige og kommer blandt andet fra lyde, visuelt materiale, fysiske udtryk og tekstcollager.

I ”SNOOZE?” belyses behovet for at stoppe op og stå stille i et samfund hvor tid er en mangelvare og stress en fællesnævner.

I ”Uncanny” blandes fysisk og traditionelt teater sammen i en grum cocktail af skyld, dystopi, tilgivelse, skyldfølelse og fremmedgørelse.

I ”En hyldest til” famler fem mænd i blinde, i håbet om at holde sammen på sig selv, efter deres selvbillede er blevet udfordret.

 

Produceret og opført af:

Agnes Jung, Kenni Vincentz, Line Fisker Nielsen, Lærke Mynte Evensen.

Amalie Drud Abildgaard, Casper Aagard, Lukas Tranholm, Monica Ejstrup Wie, Oskar Andsager Klingenberg.

Erik Lindkvist Thomsen, Nicolaj Dissing Schledermann, Nikolaj Lütken, Nikolaj Stang Asmussen, Sebastian Møller Jørgensen.

Titel
TR3UMF
Spilleperiode
28/05/17-28/05/17
Spilledage
Varighed
2 timer
Aldersgrænse
Pris