Sebastian er folkeeje og en kunstner, man i høj grad forbinder med dansk kultur. I hans enorme produktion finder man et bredt spænd af viser, rockballader og ørehængende musicalnumre, men uanset genre har Sebastian altid været en stor samfundskritiker.Albummet ’Ulvehøjen’ der udkom i 1977, indeholder flere af hans mindre kendte sange, og bliver af mange kategoriseret som en mørk plade sammenlignet med hans øvrige udgivelser.

“Ulvehøjen’ kom i en tid, hvor der var brug for at få sat spørgsmålstegn ved samfundet, ved normerne, ved alle-for-sig-selv-mentaliteten. Et smukt og relevant album, der – trods sine 40 år på bagen – forekommer ekstremt aktuelt i forhold til de udfordringer, vi står overfor i dag. Hvor nettet følger vores spor. Hvor politikerleden blomstrer. Hvor en bidende hård tone har taget over i debatterne omkring velfærd, samfund, integration, danskhed …

”Ulvehøjen” har levet sit eget liv inde i skuespilleren og sangeren Lasse Popp, lige siden han hørte den første gang på kassettebåndoptageren. Nu slippes den udenfor og får nyt liv i et unikt univers med Lasse Popps rå og uslebne stemme, en skarp musikalsk fortolkning fra et af Danmarks bedste urban-bands, UMPAS, animationer af videokunstner Kim Fast Jensen, der ved denne lejlighed også er scenograf, og med instruktion og koreografi af Marlene Smith.

Medvirkende: Lasse Popp, UMPAS Animation, teknik og scenografi: Kim Fast Jensen Instruktør og koreograf: Marlene Smith

Lasse Popp har medvirket i adskillige forestillinger på Limfjordsteatret og har med sin særlige musikalitet bidraget med personlige fortolkninger af bl.a. Sting, C.V. Jørgensen og Tom Waits. UMPAS er et århusbaseret orkester, der har fundet sammen om en musikstil, der går langt ud over Danmarks grænser, og låner fordomsfrit fra klezmer, balkan, blues, reggae og en masse andet godt fra øst og vest.

 

Dramatiker, forfatter: Sebastian
Komponist: Sebastian, Lasse Popp, UMPAS
Producent: Limfjordsteatret

⭐⭐⭐⭐

Fine Spind

Læs anmeldelse

⭐⭐⭐⭐⭐

Lene Grønborg Poulsen, Iscene

Læs anmeldelse

⭐⭐⭐⭐⭐

Anders Fenger, Arbejderen

Læs anmeldelse

⭐⭐⭐⭐⭐

Ulla Strømberg, Kulturkupeen

Læs anmeldelse
Titel
ulvehøjen
Spilleperiode
10/01/18-14/01/18
Spilledage
Varighed
1 time og 20 min.
Aldersgrænse
Pris