For at sikre at alle vores kunder får en tryg teatersæson har begrænset antallet af pladser i vores sal resten af sæsonen. 

Det er lige nu kun muligt at købe max to billetter ved siden af hinanden i salen online, for at sikre at vi ikke får for mage mennesker i salen, og at vi kan sikre afstand mellem grupper.

Hvis du ønsker at købe mere end to billetter ved siden af hinanden, beder vi dig kontakte vores billetkontor på billet@teater-v.dk eller på telefon 20 18 80 81. Så finder vi pladser til dig, så du kan få dine billetter med det samme. 

Vi har valgt denne form, for at have fuldstændig styring med sikkerheden i vores sal. Det kan derfor også være nødvendigt at flytte bookede billetter lidt enten forud for eller på spilledagen. Vi håber på jeres forståelse i denne situation, da vi gerne vil give så mange som muligt mulighed for en god og tryg tur i teatret.

DET FYSISKE BILLETKONTOR HOLDER ÅBENT IGEN

Billetkontoret har fremover åbent tirsdage fra 14 til 17 og torsdage fra 10 til 14 (Tlf. 20 18 80 81).

Du kan som altid skrive til os på billet@teater-v.dk, så svarer vi jer så hurtigt som muligt. Der er i øjeblikket lidt længere svartid en normalt grundet corona. Ønsker du at blive ringet op uden for billetkontorets åbningstid, skal du bare skrive det i mailen, så ringer vi til dig, så snart vi har lejlighed til det.

Vi gør vores bedste for at holde jer alle opdateret, og skal nok sige til, så snart det igen bliver muligt at møde op på Teater V!

SÆSON 20/21 ER I SALG!

Vi har sat den kommende sæson i salg, og med ganske få undtagelser ser det ud til, at vi gennemfører som planlagt. Du kan se programmet her på siden, og booke dine billetter online HER