SKAL DU MED TIL VALBY KULTURDAGE PÅ TEATER V?

I denne weekend går det løs med Valby Kulturdage, og vi glæder os til at byde jer på kage og forestillinger for både børn og voksne her på Teater V.

Fra kl. 16.30 på fredag d. 1. september er du mere end velkommen til at kigge ned forbi os på Teater V, hvor vi uddeler både gratis kage og gratis billetter til den lille hyggelige, dramatiske oplæsning af FØDSELSDAGSFEST ALFONS ÅBERG. Forestillingen er for de 3-5 årige, og spiller fredag d. 1/9 kl. 17.00 og igen lørdag d. 2/9 kl. 11.15 og 12.15.

Udover den lille forestilling om Alfons Åberg, glæder vi os også til at præsentere teater for de voksne under kulturdagene. 

Teatret Slotsgården indtager nemlig endnu engang torvet foran Teater V med deres pragtfulde komedie MISANTROPIA. Det er på lørdag d. 2. september, og du kan købe dine billetter HER.

Vi glæder os til at se jer!

Vi har fået ny hjemmeside!

november 23, 2022
Vi har fået en helt ny hjemmeside, for at gøre billetkøb og oplevelsen af vores forestillinger og andre aktiviteter lettere for publikum! Vi håber, at…

Kom til Science and Cocktails

november 23, 2022
Kom til Science and Cocktails i forbindelse med familieforestillingen DATA DATA – computerens historie.Efter forestillingerne d. 24. nov. kl. 20 og d. 26. nov. kl.…